Biz hazırız siyasileri bekliyoruz

Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Günal Baylan, ilk çeyrek büyüme verisinin ekonominin gerçek dinamizmini ve potansiyelini koruduğunu gözler önüne serdiğini belirterek, ”Sanayici olarak bizler geleceğe hazırız. Beklentimiz, siyasi

Biz hazırız siyasileri bekliyoruz

Derneğin önceki akşam Hilton Hotel’de gerçekleştirilen iftarında konuşan Baylan, ilk çeyrekte sanayideki gelişmenin yüzde 5,9 olduğunu hatırlatarak, ”Bununla birlikte büyüme rakamı da yüzde 4,8 olarak gerçekleşti. Bu oran, geçtiğimiz yılın ilk çeyreğinde yalnızca yüzde 0,4 düzeyindeydi. Söz konusu büyüme oranı ekonomimizin gerçek dinamizmini ve potansiyelini koruduğunu gözler önüne seriyor. Bu veriden de anlaşılacağı gibi sanayici olarak bizler hazırız. Beklentimiz, siyasilerin de bizler gibi geleceğe hazır olmaları” dedi. İftar programında, Prof. Dr. Mustafa Çağrıcı, ‘Çağımızda Dini ve Kuran’ı Anlamak, Sorunlar ve Yeni Yaklaşımlar’ başlıklı bir sunum yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X