‘Biz herkesi Türk milletinin evladı olarak görürüz’

MHP Genel Başkanı Bahçeli, MHP’nin kucaklayıcı olduğunu herkesi büyük Türk milletinin saygı değer bir evladı olarak gördüklerini söyledi.

‘Biz herkesi Türk milletinin evladı olarak görürüz’

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin kucaklayıcı olduğunu belirterek, “Kimsenin kökeniyle ilgilenmiyoruz. Bize göre bütün vatandaşlarımız, Cenab-ı Allah’ın bir emanetidir. Biz herkesi büyük Türk milletinin saygı değer bir evladı olarak görürüz” dedi. 

Bahçeli, partisinin Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda düzenlenen mitinginde yaptığı konuşmaya, tüm vatandaşların Berat Kandili’ni kutlayarak başladı. AK Parti’nin yanlış politikaları nedeniyle vatandaşların mağdur olduğunu savunan Bahçeli, tarım alanlarının “yandaşlara ve büyük işletmelere” satıldığını ileri sürdü. 

Devlet Bahçeli, çiftçilerin geçim sıkıntısı çektiğini anlatarak, şöyle devam etti:

”MHP olarak sıkıntıları iyi biliyoruz. Her zaman yanınızdayız. Sorunlarınızı çözmek için geliyoruz. Roman kardeşlerimizin ellerinden tutmak, istismar edilmelerinin, önüne geçmek için yürüyoruz. Kimseyi ayırmadan hiç kimseyi yabancı ve hakir görmeden, kardeşlik hukukumuzla, Türkiye’ye sahip çıkmak için yürüyoruz. Vatandaşlarımızın sorunlarına duyarsız kalamayız. İşsizlik bunalımlarına sessiz duramayız. MHP kucaklayıcıdır. Kimsenin kökeniyle ilgilenmiyoruz. Bize göre bütün vatandaşlarımız, Cenab-ı Allah’ın bir emanetidir. Biz herkesi büyük Türk milletinin saygı değer bir evladı olarak görürüz. Havuz medyasının karartması altında henüz MHP’yi tanımamış, vatandaşlarımız çağrım sizleredir; hükümetin propagandası ile MHP’ye henüz yakınlaşmamış aziz kardeşim çağrım sizleredir; bu yıl ilk kez, seçme hakkını kullanma yaşına gelerek henüz bir karar vermemiş genç arkadaşım çağrım sizleredir. Kısaca aziz vatandaşlarımız sözüm hepinizedir. Yüreği vatan için çarpan herkesi, MHP’nin iktidar yürüyüşüne davet ediyorum. Kavgadan, karışıklıktan, çatışmadan bıkan herkesi, MHP ile yürümeye davet ediyorum.”

Türk milletinin artık ayrılıkta hayır olmadığını görmesi gerektiğine dikkati çeken Bahçeli, çatışmada huzur olmadığının görülmesi gerektiğini anlattı. Bahçeli, Türk milletinin bin yıllık kardeşliğinin bozulmaya çalışıldığını söyleyerek, milletinin yapay ayrımlarla, cepheleştirilmeye çalışıldığını bildirdi. 

Bahçeli, huzur, emniyet ve barış için MHP’de buluşulması gerektiğini aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Sandık başına gittiğinizde ve elinize ‘evet’ mührünü aldığınızda, tertemiz bir sayfa açmak için, refah için, huzur için, onurlu bir hayat için, hesap sormak için, mührünüzü, üç hilale vuracak mısınız? Sizlerin alın terini kaçak ve karanlık saraya gömdüler, affetmeyiniz. Sizlerden çalıp villaya yığdılar, havuzculara peşkeş çektiler, affetmeyiniz. Sizlerin emeğini lüks uçaklara, helikopterlere, otomobillere harcadılar, affetmeyiniz. Sizlere ‘çözüm’ dediler, çözülme için PKK’ya söz verdiler, affetmeyiniz. İmralı canisiyle pazarlık yapıp Türkiye’yi yeni anayasayla bölme konusunda mutabakat sağladılar, affetmeyiniz. Türkiye’nin kurtuluşuna siz de katkı veriniz ve bizimle yürüyünüz. MHP iktidarında, yoksullukla savaşacağız, yolsuzlukla ve terörle mücadele edeceğiz. Devlet ve yönetim reformuyla çürümenin önüne geçeceğiz. Ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceğiz. Üreten Ekonomi Programımızla sanayinin, iş adamlarımızın, aç ve açıkta kalan milyonlarca masum vatandaşımızın sorunlarını gidereceğiz. Ekonomi büyüyecek, insanımız refah ve zenginliğe ulaşacaktır. Türkiye, MHP iktidarıyla, milli varlığına, tarihi misyonuna sahip çıkarak bugün içinde bulunduğu ataletten kurtulacaktır.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X