‘Biz kazanacağız’

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (BSMMMO) bu hafta sonu seçim heyecanı yaşanacak.

‘Biz kazanacağız’

Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’nun başkan adayı adayı Ali Çevdir, genel kurul öncesinde iddialı açıklamalarda bulundu. 

Gruplarındaki ön seçimde 4 aday arasından kendisinin çıktığını hatırlatan Çevdir, ana sloganlarını ‘Saygın oda saygın meslektaş’ olarak belirlediklerini söyledi. 

Bunu Oda’nın kamuoyunda saygınlığını kaybetmeye başlamasından dolayı öne çıkardıklarını ifade eden Çevdir, ”Oda’mız asli işine dönmeli. Şu anda daha çok sosyal faaliyetler ve olaylarla gündemde yer alıyor. Artık BSMMMO mali konularda hem Bursa’mızın hem ülkemizin önünü açacak, yön gösterecek, proje hazırlayacak bir yapıya kavuşmalı” dedi.

TEREDDÜDÜMÜZ YOK

Meslektaşlarının sorunlarının büyük bölümünün müşterilerle ilgili olduğunu dile getiren Ali Çevdir, bunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlarla ortak projeler geliştirilmesi gerektiğini anlattı. 

Çevdir, projelerini yerel ve genel olmak üzere ikiye ayırdıklarını belirterek, bunları hazırlamış oldukları broşürlerle Oda üyelerini anlattıklarını vurguladı. Projelerine ve ekiplerine güvendiklerinin altını çizen Çevdir, meslek mensuplarının seçime katılımlarının çok önemli olduğunu anlattı. 

Çevdir, ”Katılım oranı ne kadar yüksek olursa Oda’nın gücü o kadar artar. Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu BSMMMO’da çoğunluğu sağlayarak, iktidar olacaktır. Tereddüdümüz yok. Biz taşın altını elimizi koyduk. Meslektaşlarımızdan da beklentimiz elimizin üzerine ellerini koyarak bizleri desteklemeleridir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X