Bizden çekiniyorlar

Ligde liderlik koltuğuna oturan İnegöl Belediyespor’da Başkan Alinur Aktaş, “Çizgimizi her geçen hafta yükseltiyoruz. Yenemeyeceğimiz takım yok” diye konuştu.

Bizden çekiniyorlar

SADULLAH ORGAN

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde son haftalarda aldığı sonuçlar zirveye çıkan İnegöl Belediyespor’da keyifler yerinde. Hafta sonunda Maliye Milli Piyango’yu deviren ve liderlik koltuğuna oturan Bursa ekibinde Başkan Alinur Aktaş, “Alkışlanacak bir başarıya imza atan teknik kadro ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerçekten iyi gidiyoruz. Allah nazarlardan saklasın. Yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok. Artık herkes bizden çekiniyor. Takım olarak çizgimizi giderek yükseltiyoruz. İyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum. 1. Lig’e ilk çıktığımızda 5 yılda Avrupa demiştik. Henüz 3. senemiz. Hedefleri biraz daha ileriki haftalarda konuşacağız” diye konuştu.

HEP BİRLİKTE KUTLUYORUZ

Başarının birliktelikten geldiğini belirten Antrenör Ali Bahadır Aksoy da “Güzel sonuçlar alıyoruz ama işen en güzel tarafı bunu seyirciyle beraber bütünleşerek alıyoruz. Hep birlikte kutluyoruz. Bu herşeye değer. İnegöl halkı, sporcu, taraftar, teknik ekip herkes aynı coşkuyu yaşıyor. İyi bir çizgi yakaladık. Bu çizgimizi sürekli hem muhafaza edip hem üzerine koyarak devam etmek istiyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X