Bizden kötüsü yok!

Bursaspor ligin ikinci yarısında en az puan toplayan takım oldu.

Bizden kötüsü yok!

Spor Toto Süper Lig’de kalan 6 hafta öncesi heyecan tırmanıyor. 28.hafta sonunda Beşiktaş yedi puan farkla lider konumda bulunurken son sırada Adanaspor yer aldı. 2017 yılı içinde oynanan maçlara bakıldığında en başarılı takımlar listesinde Beşiktaş ve Trabzonspor zirvede yer aldı. Özellikle ara transfer döneminde akıllı hamleler yapan  Karadeniz temsilcisi, ikinci yarı topladığı 29 puanla Avrupa yarışına katıldı. 

SADECE 2 GALİBİYET

2017 yılı içinde en büyük düşüş yaşayan takım ise Bursaspor oldu. Yeşil beyazlılar, şu anki 35 puanının sadece 8’ini ligin ikinci yarısında elde etti. Timsah, 16 hafta oynanan ligin ilk yarısını 27 puanla 5.sırada tamamlamıştı. Bursaspor ligin ikinci yarısında sadece Gaziantepspor ve Kardemir Karabükspor’u yenerken, Fenerbahçe ve Osmanlıspor’dan ise puan aldı. Bursaspor bu süreçte rakip fileleri sadece 10 kez havalandırırken kalesinde 23 gol gördü. Ligde alt sıralarda bulunan Çaykur Rizespor 11, Adanaspor ise ligin ikinci yarısında 10 puan topladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X