Bize 3.Lig yakışır

Yeşil beyazlılar’da Başkan Selim Yolgeçen ‘Tek yumruk olacağız ve şampiyonluk için vargücümüzle çalışacağız’ dedi.

Bize 3.Lig yakışır

OSMAN GÜNEŞ

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta mücadele edecek Kestel Belediyespor, önceki gün kendi tesislerinde düzenlediği törenle yeni sezona merhaba dedi. Yeşil beyazlıların sezon açılışına Kestel Kaymakamı Ziya Polat, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kulüp Başkanı Selim Yolgeçen ile birlikte sporcular ve çok sayıda taraftar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı okunduktan sonra 2015-2016 sezonunda Kestel Belediyespor’da görev alacak teknik heyet ve futbolcuların tanıtımı yapıldı.

Fair-play ruhu!

Sezon Açılışında kısa ve konuşma yapan Kestel Belediyespor Başkanı Selim Yolgeçen, ‘Bu sezon çok istediğimiz 3. Lig’e çıkmak için yola çıktık. Kaymakamımızdan Belediye Başkanımıza, futbolcularımızdan taraftarımıza hepimiz tek yumruk olarak birleşeceğiz ve hedefe varacağız’ dedi. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise, ‘Evet hedefimiz 3. Lig ancak benim özel bir ricam var sporcularımızdan. Lütfen sarı kart ve kırmızı kart görmemeye çalışalım. Fair-play ruhunu tüm Türkiye’ye gösterelim’ diye konuştu.

Yeni sezonda Kestel Belediyespor’da Teknik Sorumlu İsmail Vurgun olacak. İsmail Vurgun’un yardımcılığını Uğur Arıkan yapacak olurken Kaleci Antrenörü olarak ise Metin Kurt görev alacak. Yeşil beyazlıların Altyapı antrenörlüklerini ise Recep Güneş, Hakan Gözütok, Yılmaz Eriş ve Barış Arıncı yapacaklar.

Sezon açılışı öncesinde kırmızı tişört üzerinde ‘Şehitler ölmez Vatan bölünmez’ yazılı tişört ve Bayrak ile şehitlere saygı duruşu yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X