Bize yakışmadı

CEV Challenge Kupası’nı bu yıl da Bursa’ya getirmek istediklerini ancak Bükreş yenilgisiyle hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Bir an önce lige konsantre olup, yeniden Avrupa vizesi almak için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Bize yakışmadı

Erdal AKÇAY

Kadınlar Voleybol 1.Ligi’ndeki temsilcilerimizden Bursa Büyükşehir Belediyespor’da geçen yıl şampiyonluk sevinci yaşadığı CEV Challenge Cup’a yarı finalde veda etmenin üzüntüsü yaşanıyor. Geride bıraktığımız yıl Bursa’ya tarihi bir zafer kazandıran yeşil beyazlıların, 3-1’lik yenilginin rövanşında Romanya’da karşılaştığı CSM Bükreş’e 3-0 mağlup olması can sıktı. Baş antrenör Dragan Nesic, finale yükselemedikleri için özür dilerken maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

ÜZGÜNÜZ

“Avrupa kupalarında mücadele etmenin Bursa ve kulübümüz için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu yılki final ve kupa hedefine ulaşamadığımız için üzgünüz. Herkesten çok özür diliyorum. Telafisi olmayacak bir maç kaybedip elendik. Artık tamamen lige ve play-off grubu maçlarına odaklanmamız gerekiyor. Çarşamba günü (yarın) oynayacağımız Halkbank karşılaşması bizim açımızdan büyük önem taşıyor.”

YENİDEN AVRUPA

“CEV Challenge Cup’tan elendikten sonra oyuncularımızın vereceği reaksiyonu merak ediyorum. Bir an önce bu maçı geride bırakıp, Halkbank mücadelesine odaklanmalıyız. Play-off grubunda oynayacağımız maçlar da önem kazanıyor. Bursa kenti için yeniden Avrupa kupasında oynayabilmek önemli. Biz de yeni sezonda Avrupa’da olmak istiyoruz.” dedi.

BİZ DE ÇÖZEMEDİK

Nesic, Bükreş maçı hazırlıklarında takımın çok iyi görüntü vermesine ve maça iyi başlamalarına rağmen bu performansı sürdürememeleriyle ilgili sorumuza ise şu yanıtı verdi: “Bu sezon aynı problemleri yaşıyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. Maça çok iyi başlıyoruz. Ancak oyun içerisinde bir anda mentalitemiz bozuluyor. Bu sezon gerçekten çok iyi başlayıp sonunu getiremediğimiz maçlar oynadık. Bizim bile saha kenarından çözemediğimiz bir olay. Bunun nedenlerini bulmak için çaba sarf ediyoruz. Play-off’lara sorunsuz girmek istiyoruz.”

Ankara’ya geçtiler

Romanya’nın Başkenti Bükreş’te oynadığı CEV Challenge Cup yarı final maçını kaybedip Avrupa’ya veda etmenin üzüntüsünü yaşayan Bursa Büyükşehir Belediyespor kafilesi dün öğlen uçakla İstanbul’a döndü. Yeşil beyazlı ekip daha sonra Başkent’e hareket etti. Yarın Ankara’da Halkbank ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor daha sonra kente dönecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X