Bizi başarıya alıştırdı

Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Büyükşehir Belediyesporlu Bahar Atalay’ın başarısı nedeniyle mutlu olduklarını belirten Atletizm Federasyonu’nun Bursalı Asbaşkanı Muzaffer Karadeniz, “Sporcumuzun başarılarına yenisini eklemesi bizi

Bizi başarıya alıştırdı

33. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası’nda genç kadınlarda ikincilik kürsüsüne çıkarak gümüş madalya kazanan Büyükşehir Belediyesporlu Bahar Atalay’ın elde ettiği derece sevinç yarattı. İtalya’nın Premana bölgesinde gerçekleştirilen şampiyonada 6 bin 500 metrelik parkurda 33.02’lik derecesiyle gümüş madalya kazanan Atalay, Bursa ekibine yeni bir başarı daha getirdi. Bu yıl gençlerde Balkan şampiyonluğu ve Avrupa ikinciliği kazanan ve İtalya’da da Milli Takım adına en iyi dereceyi elde eden Bahar Atalay, kazandığı madalya nedeniyle mutlu olduğunu söyledi. Atalay, önceki yıllarda da yıldızlarda dünya şampiyonluğu sevinci yaşamıştı.

MUTLU OLDUK

36 ülke sporcusunun katıldığı 33. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası’nda 1998 doğumlu Bahar Atalay’ın elde ettiği derece nedeniyle mutluluk duyduklarını belirten Atletizm Federasyonu’nun Bursalı Asbaşkanı ve Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Karadeniz, “Sporcumuz bizi yine gururlandırdı. Bizi zaten başarıya alıştırdı. Kendisinden İtalya’da madalya bekliyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin bize verdiği desteği karşılıksız bırakmadığımız için mutluyuz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X