Bizi de gör Hamza Hoca!

Yeşil Bursa’nın genç isimleri gösterdikleri performansla dikkat çektiler.

Bizi de gör Hamza Hoca!

Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’nın genç isimleri Kenan Uz, Enes Ata ve Mehmet Kalkan Antalya’da Olay Spor’un konuğu oldu. 

Güzel bir sezon geçirdiklerini ifade eden Kenan Uz, “Takım olarak çok iyiydik. Sabırla çalıştık ve şuan Bursaspor’a döndük. Hamza Hoca’dan şans bekliyoruz. Bunlar tabii ki bir anda değil yavaş yavaş olacak. Gençler olarak kulübümüze ilaç olmak istiyoruz. Elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Tek isteğimiz bize şans verilmesi, kucak açılması” dedi.

HEDEF KALICI OLMAK

Yeşil Bursa’da attığı gollerle dikkat çeken Enes Ata, “Play-off kılpayı kaçtı bu sezon. Ben Bursaspor’da oynamaya hazırım. Benim gibi birçok arkadaşım da hazır. Bize inanılırsa neler yapabileceğimizi herkes görecektir” diye konuştu. Mehmet Kalkan ise şunları söyledi: “Ligin ilk yarısında tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. İkinci yarı ligi tanıdık ve iyi işler yaptık. Tekrar A Takım bünyesine girmek istiyoruz. Kalıcı olma amacındayız. Hamza Hoca’ya hazır olduğumuzu söyleyebilirim.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X