‘Bizi istemeyeni bizde istemeyiz’

Bölükbaşı, “Belluschi Bursa’yı kafasında bitirmiş, başka liglerde oynamak istediğini bize iletti ve antrenmanlara katılmadı” dedi.

‘Bizi istemeyeni bizde istemeyiz’

Başkan Recep Bölükbaşı, sözleşmesi uzatılmasına rağmen Meksika’ya giden Fernando Belluschi için gerekli yasal işlemleri başlattıklarını söyledi.

Bölükbaşı, “Belluschi’nin mukavelesindeki 25 karşılaşmada oynadığı takdirde otomatik olarak 1 yıl daha uzar maddesini kullanarak sözleşmesini uzattık. Ancak Belluschi burayı kafasında bitirmiş, başka liglerde oynamak istediğini bize iletti. Uzun görüşmelerde bulunduk. Menajeri ile görüştük, hocamız da konuştu, fakat ayrılmak istediğini söyledi. İnternet ortamında başka bir takıma transfer olduğu yazıldı. Biz de üzüldük. Avukatlar aracılığıyla gerekli işlemleri yapacağız. Geçtiğimiz pazartesi günü gelmesi gerekiyordu fakat gelmedi. Biz de noter kanalıyla gerekli işlemleri yaptık. Bizi istemeyeni biz de istemeyiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X