‘Bizi onlarla kıyaslamayın’

Antalya’da sahneye çıkan Funda Arar, ülkemizde konser veren dünyaca ünlü isimlerle kendilerini karşılaştıranlara seslendi.

‘Bizi onlarla kıyaslamayın’

BÜYÜK BÜTÇELERİMİZ YOK

Bayramda durup dinlenmeden çalışan Funda Arar, son konserini Antalya’da verdi. Konser öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Arar, sahneye yatırım yapmayı sevdiğini söyledi. Çoğu zaman yurtdışından ülkemize gelip konser veren isimlerle kıyaslandıklarını söyleyen şarkıcı, ‘Bizden onların yaptığı şovlar, büyük prodüksiyonlar bekleniyor. Elimizden geleni yapıyoruz ama her şeyden önce onlar gibi büyük bütçelerimiz yok’ dedi.

HER ŞEYE RAĞMEN BAŞARILIYIZ

Ne o şovları sahneye koymak için ne gerekli teknik ekip ne de öyle bir sahnenin ülkemizde olmadığını vurgulayan Funda Arar, ‘O yüzden dünya yıldızlarıyla kıyaslamamak gerek. O dünya yıldızlarına bizim çalıştığımız şartlarda çalışmaları gerektiğini söyleseniz, ‘Dalga mı geçiyorsunuz?’ der ve çeker gider. Biz Türk sanatçılar olarak tüm olumsuzluklara, imkansızlıklara rağmen başarılıyız. Bunu iddia ediyorum’ diye konuştu. 

Funda Arar’a her konserinde olduğu gibi orkestrada eşi Febyo Taşel de eşlik etti.

Sanatçı, swarovski taşlar işli kostümüyle gözlere, sesiyle de kulaklara hitap etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X