Bizi sevenleri mutlu etmeliyiz

Pazar günkü maçın hazırlıklarına başlayan yeşil beyazlılar’da Sağlam futbolcularını uyardı: ‘Bu maç bizim için çok önemli. Camiamız için farklı anlamlar taşıyor. Kazandığımız takdirde ligde daha üst sıralara çıkacağız’

Bizi sevenleri mutlu etmeliyiz

Spor Toto Süper Lig’de istikrar peşinde koşan ve üst sıralara çıkmak isteyen Bursaspor, pazar günü evinde oynayacağı Beşiktaş maçına odaklandı. Sivasspor maçı sonrası 3 gün izin yapan yeşil beyazlılar, dün akşam saatlerinde Özlüce Tesislerinde toplantı ve ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretindeki idman 1 saat 30 dakika sürdü. Yeşil beyazlıların keyifli oluşu dikkatlerden kaçmazken, Ertuğrul Hoca çalışma öncesi oyuncularıyla saha ortasında bir toplantı gerçekleştirdi. 

MÜCADELE EDECEĞİZ

Futbolcularından artık Beşiktaş maçına konsantre olmalarını isteyen Sağlam ‘Liderle oynayacağız. Bu maç bizim için çok önemli. Camiamız için farklı anlamlar taşıyor. İyi çalışın ve kendinizi tamamen bu maça odaklayın. Bu karşılaşmayı  kazandığımız takdirde ligde daha üst sıralara çıkacağız. Mücadele edeceğiz ve istediğimiz alacağız. Hepiniz bu tatil süresinde dinlendiniz. Bizi sevenleri mutlu etmeliyiz’ şeklinde uyarılarda bulundu. 

DANY SEVİNCİ

Antrenmanın ilk bölümünde kondisyon ağırlıklı bir idman gerçekleştiren yeşil beyazlılar, ardından taktik yaptı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bu bölümde de oyuncularına ikazlarda bulundu. Özellikle orta alandaki isimlerden topu ayağına aldıkları anda kanattaki isimlere pas atmalarını isteyen Sağlam, Tomas Necid’ten ise rakip savunmayı daha fazla yıpratması için uyardı. Belinde ağrıları bulunan Tomas Sivok antrenmanı kondisyon salonunda tamamlarken, Dany Nounkeu ise tempolu koşunun ardından fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Dany’in Beşiktaş maçına yetişeceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X