Bizi yalnız bırakmayın

Cengiz Göllü Salonu’nda oynayacak CEV Challenge Cup final rövanş maçında tribünleri dolu görmek istediklerini belirten başarılı oyuncu, ‘Kupayı kaldırmak en büyük hedefimiz. Bu mutluluğumuzu da taraftarımızla paylaşmak istiyoruz’ dedi.

Bizi yalnız bırakmayın

RECAİ UYSAL

CEV Challenge Cup’ta finalin ilk maçında Rusya’da Ekaterinburg’a 3-0 yenilerek kupa şansını pazar günü Bursa’da oynanacak maça bırakan Büyükşehir Belediyespor’da yenilgi üzüntüye sebep olsa da umutlar tükenmedi. 

Rusya’daki maçta rakibi karşısında zaman zaman etkili olan yeşil beyazlılar, Bursa’daki rövanşta taraftar desteğiyle kupaya uzanacaklarına inanıyor. Bursa’da altın set sonunda güleceklerine inandığını söyleyen takımın başarılı pasörü ve kaptanı Seda Eryüz, “Rakibimiz ev sahibi avantajını iyi kullandı. Ama finalin rövanşı da var” diye konuştu.

TARAFTARA ÇAĞRI

Maçta istedikleri oyunu sergileyemediklerini ifade eden başarılı oyuncu, “Ancak, bu sistemin en büyük avantajı ikinci maçı Bursa’da oynayacak olmamız. Biz de rövanşta elimizden gelenin en iyisini yapıp altın set sonunda kupaya uzanmak istiyoruz. Yarıfinalde olduğu gibi pazar günü taraftarımızın da bizi yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Onların da desteğiyle Bursa’ya Avrupa’da kupa hediye etmeyi ve başarımızı onlarla paylaşmayı istiyoruz” dedi.

RAKİBİMİZ TANIDIK

Büyükşehir Belediyespor’un başarılı oyuncu İpek Soroğlu da finalin ilk maçında istedikleri oyunu sergileyemediklerini ifade etti. Düğümün pazar günü Bursa’daki maçta çözüleceğini söyleyen başarılı oyuncu şöyle konuştu: ‘Rusya voleybolu tabii bize ters geliyor, ancak, ilk maçta rakibimizi tanıma fırsatı bulduk. Pazar günü de taraftarımızın vereceği destekle gülen taraf biz olmak istiyoruz. Kupayı kazanıp, bu sezon Avrupa’da elde ettiğimiz başarıyı taçlandırmayı hedefliyoruz.’

BURSA’YA DÖNDÜLER

Büyükşehir Belediyespor kafilesi Rusya’daki maçın ardından geceyi Ekaterinburg’da geçirirken, dün Bursa’ya geldi. Sabah erken saatlerde tarifeli uçakla İstanbul’a gelen yeşil beyazlı kafile, oradan deniz otobüsüyle Yalova, ardından karayoluyla Bursa’ya hareket etti. Bursa ekibi, Pazar günkü maçın hazırlıklarına ise bugün başlayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X