‘Bizi yalnız bırakmayın’

‘Sonuna kadar savaşacağız’ diyen tecrübeli çalıştırıcı ‘Muğlaspor maçı çok önemli. Bursa tabanında taraftarlık sporun birinci aşamasıdır. Bizi desteklerlerse, kalben bizimle olurlarsa çok mutlu oluruz.’ şeklinde konuştu. 

‘Bizi yalnız bırakmayın’

8 haftalık galibiyet hasretine Yeni Ordu karşısında son veren Yeşil Bursa’da moraller biraz olsun düzeldi. 

OLAY SPOR’a konuşan Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke ‘Ordu sahasında hiç yenilmemiş bir takımdı. Eski kaptanımız Ömer Kılıç maçtan sonra bize ‘Ordu’ya gelen en kaliteli takım buydu’ dedi. Demek ki o izlenimi verdik. Her geçen gün iyi oynuyoruz. Erzincan’a karşı da iyi oynadık fakat golü bulamadık. 7 gol pozisyonumuz vardı Ordu’da. Rakibe ise sadece 1 kere şans verdik. Taktik gereği zaten rakibi ceza sahamıza yaklaştırmıyoruz. Çocuklar iyi mücadele etti. Söylediklerimi sahaya yansıttılar.’ dedi. 

LİGDE KALIR MIYIZ?

15.sırada yer alan Muğlaspor’la aralarında 12 puanlık bir fark olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: ‘Cumartesi günü 14.30’da sahamızda onları ağırlayacağız. 6 puanlık bir karşılaşma olacak. Şöyle bir avantajımız var, bizim oynadığımız rakiplerle bu takımda oynayacak. Biz zor seriyi atlattık. Şimdi biraz daha bizim seviyemizdeki rakiplerle oynayacağız. Yenersek fark 9’a inecek. Bu da onları sıkıntıya sokar. Ligde kalır mıyız, kalmaz mıyız, bunun için bir şey söylenmez. Çünkü biz rakiplerinde kaybetmesini beklemek zorundayız. ‘

BİR YOLA GİRDİK!

‘Çok fazla umut aşılamak hayalcilik olur. Ancak biz sonuna kadar mücadelemizi yapacağız. Duyuyorum ki, taraftarlar sosyal medyadan Yeşil Bursa için kenetleniyor. Taraftar desteği tabii ki çok önemli. Bursa tabanında taraftarlık sporun birinci aşamasıdır. Bizi desteklerlerse kalben bizimle olurlarsa çok mutlu oluruz. Bir yola girdik ve bunda başarılı olmak istiyoruz. Çocuklarıma inanıyorum. Bu galibiyet bize çok iyi geldi. Onlarda artık kendine güveniyor’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X