‘Bizi yem etmesinler’

Ali Ay, “3 tane İstanbul takımı için Anadolu takımlarını yem etmesinler. Adil bir yönetim olsun. Bu maça daha tecrübeli bir hakem verilmeliydi” dedi.

‘Bizi yem etmesinler’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, dün akşam Timsah Arena’da Fenerbahçe ile Şampiyonlar Ligi gibi bir maç oynadıklarını söyledi. 

Taraftarın maça gelmesiyle bir güç kazandıklarını belirten Ay, “Çekişmeli bir maç oldu. Oyuncularıma ve teknik kadroma teşekkürler. Yayıncı kuruluş bas bas bağırıyordu tribüne adam gelmiyor diye. Şampiyonlar Ligi gibi bir maç oldu, taraftar geldi. Güzel görüntüler oluştu” diye konuştu. 

Sarı kart hatalıydı

Maçın hakeminin hatalı kararlar verdiğini ifade eden Başkan Ali Ay, “Bu maça daha tecrübeli bir hakem verilmeliydi. Kırmızı kart ağır oldu. Jovic’e kırmızı karttan önce ilk sarı kart verilmemeliydi. 3 tane İstanbul takımı için Anadolu takımlarını yem etmesinler. Adil bir yönetim olsun. Bu şekilde bu iş gitmez. Penaltı için bir şey demiyorum ama kırmızı kart adil değil. Ozan Tufan ve Volkan Şen’e yapılanlardan rahatsızım. Bizde işleri bitti ve gittiler. Küfür olmamalı” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X