‘Bizim çizgimiz yamulmaz’

Lafını Esirgemeyenler isimli gösterisiyle Bursalıları selamlayan ekranların Mandıra Filozofu Müfit Can Saçıntı, Nasreddin Hoca’nın başlatığı çizgiyi günümüze taşıma gayretinde olduğunu söyledi.

‘Bizim çizgimiz yamulmaz’

FERİT TELSEREN

TADINDA BIRAKMAK LAZIM

Merinos AKKM’nde sahnelediği Lafını Esirgemeyenler isimli gösterisi öncesi konuşan Müfit Can Saçıntı, Mandıra Filozofu serisine devam etmek istemediğini belirtti. Filmi ve karakteri tadında bırakmak isteyen Saçıntı, ‘Benim çizgim zaten bu yönde. Bizim çizgimizde yamuk olmaz. Bu Nasreddin Hoca’dan bugüne kadar gelen güldürürken düşündüren çizgi. bu bayrağı devralabilirsek ne mutlu bize’ dedi.

YAPMIŞ OLMAK İÇİN YAPMAM

Aynı zamanda başarılı bir yönetmen olan ve son olarak ‘Seksenler’ dizisine imza atan Müfit Can Saçıntı, şu sıralar kendini sahneye adadığını belirtti. Dizi işlerine daha seçici baktığını belirten Saçıntı, ‘Dizi yapmış olmak için yapmak istemiyorum. Hala seçme lüksüm var. Seksenler’i yönettikten sonra sıradana bir diziyi yönetmek yada oynamak istemiyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X