Bizim daha çok yolumuz var

Dany iyi, Faty iyi, Dzsudzsak iyi, Sercan iyi ama ortada takım oyunu yok. Timsah, organize olmakta problem yaşıyor. Oyuncuların birbirlerini tanımaması ve uyum sürecinin aşılamaması şuan yeşil beyazlıların elini kolunu bağlarken, camia özlenen Bursaspor’u

Bizim daha çok yolumuz var

Ligin ilk 3 haftasında aldığı mağlubiyetlerle camiayı karamsarlığı iten, Gençlerbirliği karşısında zor da olsa kazanarak kara bulutları biraz olsun dağıtan Bursaspor’da keyifler az da olsa yerine geldi. Kritik maçtan 3 puan alarak ilk galibiyetini elde eden yeşil beyazlılarda birçok yeni transfer performanslarıyla göz doldurdu. Faty, yeşil beyazlı formayla ilk maçında orta alanda Hosogai’yle uyumlu bir görüntü sergiledi. Özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle ön plana çıktı.

NECİD AFFETMEDİ

Dany, Sivok’un yokluğunda savunmada güven verirken, Dzsudzsak daha şimdiden takımın lider oyuncusu olduğunu kanıtladı. Macar oyuncu attığı goller ve yaptığı asistlerle büyük alkış aldı. Sercan Yıldırım yine ön plana çıkan isimlerden biri olurken, bir diğer yeni transfer Tomas Necid de ilk resmi maçında fileleri havalandırarak gelecek için ümit verdi. Birçok isim bireysel performanslarıyla akıllarda olumlu izler bırakacak işler yaparken, takım olamamanın sıkıntısı da fazlasıyla hissedildi. 

İŞTE 5 MAÇ

Birlikte hareket edememenin ve oyuncuların birçoğunun birbirini tanımamasının zorluğunu yaşayan yeşil beyazlıların, daha zamana ihtiyacı olduğu gün gibi ortada. Çünkü istenilen futbol, hırs ve azim şuana kadar sahada görülebilmiş değil. Camia, bundan sonraki süreçte arzulanan futbolu, rakibini ısıran bir Bursaspor’u sahada görmek istiyor. Timsah’ın önünde Fenerbahçe (D), Eskişehirspor (İ), Rizespor (D), Antalyaspor (İ) ve Kasımpaşa (D) maçları bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X