Bizim Ev beş yaşında

Sosyal projeleriyle örnek belediye olan Nilüfer Belediyesi’nin 2011 yılında kurduğu Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi beşinci yılını kutladı.

Bizim Ev beş yaşında

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nin beşinci yılı kutlandı. Bizim Ev’in çalışmalarının bundan 16 yıl önce Engelliler Masası ile başladığını söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey “Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nin 5’inci yılında yine hep birlikte, yine coşku ve umut doluyuz. Bizim Ev, adı üzerinde, birlikte var ettiğimiz ve birlikte büyüttüğümüz bir ev oldu. Birlikte üretiyoruz, birlikte yaşıyoruz ve birlikte hissediyoruz. Engelliler Masası ile başlayan çalışmalarımız, sizlerin ve çalışma arkadaşlarımın desteğiyle önce Engelliler Hizmet Birimi, sonra da kol kola dayanışmayı ördüğümüz Bizim Ev’e dönüştü. Birlikte 5’inci yılımızı kutladığımız bu yemekte sizlerle yan yana durmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bizim Ev’den filizlenen engelsiz eskrim sporu zamanla Engelsiz Eskrim Okulu’na dönüştüğünü söyleyen Bozbey, engelli yönelik yapılan diğer çalışmalardan da bahsetti.

Engellilerin aileleri ile gönüllerince eğlendiği gecede renkli anlar yaşandı. Daha sonra 5’inci yıl pastası kesildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X