Bizimle çalışır mısınız hocam?

Bursaspor yönetimi, dün Ankara’da Fatih Terim’le biraraya geldi ve sürpriz diyaloglar yaşandı. Başkan Ali Ay ve 2.Başkan Ali Ademoğlu’nun Terim’e ilk olarak bir teklif yaptığı ardından da Bursaspor üzerine sohbet ettiği öğrenildi.

Bizimle çalışır mısınız hocam?

Bursaspor yönetimi dün İlhan Cavcav’ın cenaze töreni için Ankara’ya gitmiş ve yeni teknik direktör için temaslarını burada sürdürmüştü.

Başkan Ali Ay ve 2.Başkan Ali Ademoğlu’nun katıldıkları cenazede Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Gerek Ali Ay’ın gerekse Ali Ademoğlu’nun Terim’le Bursaspor’un son durumu masaya yatırdıkları ve fikir alışverişinde bulundukların öğrenildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Terim’in görevden alınan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’yla birkaç detay paylaştığı belirtildi.

Yöneticilerin Terim’e ilk olarak ‘Bir futbol kenti olan Bursaspor’a çalışmaya sıcak bakar mısınız?’ şeklinde bir soru yönelttikleri gelen haberler arasında. Fatih Terim’in Futbol Direktörlüğü nedeniyle kendisine ayak üstü yapılan bu teklife teşekkür ettiği bildirildi.

BURSASPOR’U ÖVDÜ

Ayrıca yeşil beyazlı yönetimin Terim’e ‘Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayırdık. Bize önerebileceğiniz, tavsiye edebileceğiniz bir teknik direktör var mı? Bursaspor için ne düşünüyorsunuz’ şeklinde bir ifade kullandıkları belirtildi.

Fatih Terim’in ise isimden çok Bursaspor’u övdüğü ve ‘Keşke bütün şehirler de Bursa gibi futbol altyapısı olsa’ dediği ifade edildi. Bursaspor yönetimi dün akşam saatlerinde ise Özlüce Tesislerinde bir toplantı gerçekleştirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X