Bizler inandık siz de inanın

Kenetlenme çağrısına taraftardan da destek geldi. Beşiktaş maçının önemine dikkat çekip, futbolculara seslendiler… Tribün liderleri, Timsah Arena’nın pazartesi akşamı dolacağını ve taraftarın görevini sonuna kadar yapacağını dile getirip, oyuncuların ko

Bizler inandık siz de inanın

ERKAN SAĞLIK

 

Bursaspor’un efsane başkanı Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ın önceki gün yaptığı “Hesap sorma değil kenetlenme zamanı” çağrısına yeşil beyazlı kulübe gönül verenlerden de destek geldi. Bursaspor’un tribün liderleri pazartesi günü oynanacak kritik karşılaşma ve kalan maçlar öncesi OLAY Spor aracılığıyla hem camiaya, hem yönetime hem de futbolculara mesaj verdi, birlik beraberlik çağrısı yaptı. 

Ligde kalacağız

Mihraplı Parkı’nda bir araya geldiğimiz Teksas tribün liderleri Mehmet Güzelsöz ve Selim Kurtulan, Radikal Tribün Lideri Fahri Özdeğer, Maraton Tribün Lideri Cenk Tunçbilek ve Ünitimsah’tan Tansel Işıkkent, Beşiktaş maçının önemine dikkat çekerek, futbolculardan bu karşılaşmayı kazanmalarını istediler. Sohbetimiz esnasında herkesin ortak görüşü takımın ligde kalması sadece şehrin değil yönetimin ve futbolcuların da kenetlenmesi oldu. 

Her şeyi yapsınlar

Moral motivasyon olarak dip yapmış futbolculardan Beşiktaş karşılaşmasında ellerinden gelen mücadelenin en iyisini sahaya yansıtmaları ve 3 puan için canını dişine takmalarını isteyen tribün liderleri, yeşil beyazlı futbolcuların hiç birşey korkmamalarını, Beşiktaş maçıyla birlikte üzerlerindeki ölü toprağını atmaları gerektiğini dile getirdiler. İşte tribün liderlerinin mesajları. 

Teksas Tribün Lideri Mehmet Güzelsöz: Beşiktaş’ı şampiyonluktan edelim

“Yönetim kurulu bilet fiyatlarını açıkladı. Bilet fiyatları çok iyi. Pazartesi günü 25 binin üzerinde taraftar tribünde olacaktır. Futbolcuların gayreti ve isteği bizler için önemli. Gelin el birliğiyle Beşiktaş’ı şampiyonluktan edelim. Kazasız belasız bir maç olsun. Bugün itibariyle kişisel çekişmeleri bir kenara bırakalım. Bizler için arma önemli. Şu maçı bir bitirelim. Hiç hesaplaşmaları sonra yaparız. “

Teksas Tribün Lideri Selim Kurtulan: Taraftar için oynasınlar

“İş artık taraftara düştü. Stadyumda tek koltuk boş kalmayacaktır. Beşiktaş maçını alalım başka bir şey istemiyoruz. Futbolcu arkadaşlardan bizim için Bursa için kazanmalarını istiyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Tribünler zaten işini yapıyor biraz da sahadaki arkadaşlar futbola odaklansın. Taraftar maça gelsin. Gerçi  taraftar zaten geliyor. Beşiktaş maçı Bursaspor camiası için çok önemli. Bir sürü mevzular var. Futbolcular kendileri için değil taraftar için oynasınlar. Bu haftada yönetim taraftar futbolcular bir arada olalım.“

Maraton Tribün Lideri Cenk Tunçbilek: Yüreklerini ortaya koysunlar

“Zaten sezon başından beri yaşadığımız sıkıntılar malum. Kümede kalmak için kıvranıyoruz. Futbolcu arkadaşlardan tek istediğimiz var yüreklerini sahaya koysunlar ve Beşiktaş maçını alsınlar. Bizler için yeter. Herkes iyi hatırlasın. Beşiktaş, Bursaspor’u 2004 senesinde küme düşürmüştü. Bu galibiyeti alırsak Beşiktaş’ı şampiyonluktan da etmiş olacağız. Oyuncu arkadaşlardan tek isteğimiz bu.”

Radikal Tribün Lideri Fahri Özdeğer: Kimseden korkmasınlar

“Bakın tüm tribün liderleri bir arada. İşin ucunda Bursaspor olunca herkes yan yana durabiliyor. Kimse kimseyi sevmeyebilir ama ortak noktamız Bursaspor. Yeri geldi mi tek vücut olabiliyoruz. Bursasporlu futbolculardan da bunu istiyoruz. Bu sezon bizleri fazlasıyla üzdüler. Bu fotoğraf hiç yakışmıyor. Biz onlardan sadece ve sadece mücadele etmelerini bekliyoruz. Kimseden korkmalarına gerek yok. Çıkıp aslanlar gibi oynasınlar. Mücadele etsinler yeter. Bu sezonu kapamak için Beşiktaş maçı iyi bir fırsat. Bu maçı alırsak bizim için sezon bitecek.”

Ünitimsah Sorumlusu Tansel Işıkkent: Tek vücut olalım

“Bu sezon gerçekten kötü bir sezon geçirdik. Ligin bitmesine de 4 hafta var. Önümüzdeki ilk engelde Beşiktaş maçı. Bu karşılaşmanın çok önemli olduğunu artık tüm dünya biliyor. Futbolcuları içinde büyük şans olarak diye düşünüyorum. Beşiktaş karşısında iyi mücadele etsinler yeter. Beşiktaş’ı şampiyonluktan etmeleri bizi mutlu eder. Tribünler dolacaktır. Herkesi Bursaspor’u tek yürek tek vücut olmaya davet ediyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X