Bizler inandık siz de inanın!

Bugün Vodafone Park’ta belki Bursaspor taraftarı olmayacak ancak koca bir camianın yüreği sizlerin yanında.

Bizler inandık siz de inanın!

Söz artık Paul Le Guen ve öğrencilerinde. Bursaspor ezeli rakibi Beşiktaş karşısında kazanarak sevenlerini mutlu etmek istiyor. 19.45’teki maçı Mete Kalkavan yönetecek.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 2 haftasından 3 puan çıkaran Bursaspor, bugün ezeli rakibi Beşiktaş’ın konuğu oluyor. Vodafone Park’ta 19.45’te başlayacak olan kritik karşılaşmada Mete Kalkavan düdük çalacak. Lige deplasmanda Başakşehir mağlubiyetiyle başlayan ardından evinde Aytemiz Alanyaspor’u uzutma dakikalarında bulduğu golle deviren yeşil beyazlılar, 4 puanı bulunan rakibi karşısında istediğini elde ederek camiayı sevince boğmak istiyor.

DENİZ KANADA, STANCU FORVETE

İstanbul İl Spor Güvenlik kararı neticesinde Bursasporlu taraftarlar bu karşılaşmada olmayacak fakat tüm camianın yüreği yeşil beyazlıların yanında olacak. Zorlu 90 dakikada Joshua John, Sercan Yıldırım ve Kubilay Kanatsızkuş sakatlıkları nedeniyle forma giymeyecek. Teknik Direktör Paul Le Guen’in savunma ve orta alanda herhangi bir değişiklik yapması beklenmezken, sakatlığı nedeniyle ALanyaspor karşısında oynayamayan Deniz Yılmaz’ı 11’de oynatacağı tahmin ediliyor. Bogdan Stancu’nun ise asıl mevkisi olan forvette görev alması kesin gözüyle bakılıyor.

Ekoko’nun lisansı çıktı

Bursaspor’un Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Nasr takımından kadroya kattığı Jires Kembo Ekoko’nun lisans işlemlerini tamamladı. Teknik Direktör Paul Le Guen’in şans vermesi durumunda Ekoko, Beşiktaş karşısında forma giyebilecek. 

Bitsin bu hasret

Timsah son dönemlerde Beşiktaş’a karşı kazanamıyor.

Bursaspor camiası açısından Beşiktaş maçları her zaman ayrı bir öneme sahip. Ancak yeşil beyazlı takım, rakibine son 8 maçta mağlup oldu.

Bursaspor, İstanbul’da oynanan son 7 karşılaşmada ise sahadan galibiyetle ayrılamadı. Timsah yarın sahaya bu galibiyet hasretini dindirmek için çıkacak. Yeşil beyazlı ekip, Beşiktaş’a karşı son 3 puanını ise Süper Lig’in 2012-2013 sezonunda Atatürk Stadı’nda oynanan maçta 3-0’lık skorla aldı.

SADECE 6 KEZ KAZANDIK

İstanbul’da oynanan karşılaşmalarda siyah beyazlı ekibin üstünlüğü göze çarpıyor. Bursaspor, rakibiyle deplasmanda 51 maçta karşı karşıya gelirken bunlardan 6’sını kazanabildi. Ayrıca İstanbul’da Beşiktaş’a karşı çıktığı son 7 maçın 6’sını kaybeden Bursaspor, son galibiyetini ligi şampiyon olarak noktaladığı 2009-10 sezonunda 3-2’lik skorla aldı.

STAT: Vodafone Park

SAAT: 19.45

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

BİLET FİYATLARI: Bursaspor Taraftarı maça alınmayacak.

19.45 beIN SPORTS


BEŞİKTAŞ

1 Fabri

32 Beck

6 Dosko Tosic

5 Pepe

88 Caner Erkin

13 Atiba Hutchınson

10 Oğuzhan Özyakup

94 Anderson Talisca

8 Ryan Babel

7 Ricardo Quaresma

9 Alvaro Negredo

BURSASPOR

1 Harun Tekin

26 Barış Yardımcı

93 Paul Ekong

6 Titi

23 Aziz Eraltay

46 Agu

77 Badu

10 Pablo Batalla

29 Dzon Delarge

28 Bogdan Stancu

11 Deniz Yılmaz

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X