BKK 2017’yi dolu dolu geçirecek

Bursa Kent Konseyi, 2000’in üzerinde faaliyete imza attığı 2016 yılının ardından 2017’de de aynı temposunu sürdürmeyi amaçlıyor. Yılın ilk yürütme kurulu toplantısının gerçekleştirildiği BKK’da hedef 2016’nın üzerine çıkmak.

BKK 2017’yi dolu dolu geçirecek

2016 yılında ayda ortalama 200 olmak üzere toplam 2000’in üzerinde faaliyete ve yaklaşık 100 bin katılımcının yer aldığı programa imza atan Bursa Kent Konseyi, yeni dönem için de çalışmalarına başladı.

2017’nin ilk yürütme kurulu toplantısı çalışma grubu temsilcilerinin de katılımıyla Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Muradiye Salonu’nda yapıldı. Genişletilmiş yürütme kurulu toplantısında 2016’de yapılan çalışmalar ile yeni dönemde yapılması planlanan faaliyet konuşulurken, çalışma grubu temsilcileri de düşüncelerini dile getirdi.

Bursa Kent Konseyi’nin iyi yerlere gelmesinde gönüllüler ordusunun sahadaki çalışmasının büyük önem taşıdığını belirten Başkan Hasan Çepni, Kent Konseyi ekibinin de katılımcılara gereken desteği verdiğini ifade etti.

Gönüllülerin gayretini artırmaya yönelik yaklaşımda bulunduklarını dile getiren Çepni, “Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de tüm çalışma ve projelerimize destek veriyor. Üretimin üssü olan Bursa’da sosyal sorumluluk noktasında da birlik ve beraberliğimizin tesisi, şehrimize farklı coğrafyalardan gelen milletimizin huzur içerisinde yaşadığını göstermesi bakımından çalışmalarımız önem taşıyor. Bursa bir çınar gibidir. Kökü mazide, dalları atide bir çınar gibidir. Bursa’ya yakışır bir kent konseyini hep birlikte yürütüyoruz. Gönüllülerimize gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

2017’nin de kendileri açısından dolu dolu geçeceğini anlatan Başkan Hasan Çepni, geçmişte olduğu gibi yeni senede de önemli programlara imza atacaklarını kaydetti.

Geleneksel Merinoslular Buluşması, konserler, resim sergileri, Doğumuna Sahip Çık programı, İşini Şansa Bırakma programı, Ulusal Kültür ve Sanat Festivali, Kanser Haftası programı, Ulusal Piyano Günleri, Engelliler Meclisi’nin programları, Uluslararası Fotoğraf Festivali, İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması gibi önemli faaliyetler için hazırlıklarını sürdürdüklerini aktaran Çepni, tüm vatandaşlarımızın da faydalı çalışmalara katılmasını tavsiye etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X