BKK çocuk meclisinde Türsen dönemi

Bursa Kent Konseyi (BKK) Çocuk Meclisi’nin seçimli genel kurulunda, Nursema Türsen oybirliğiyle yeni dönem başkanlığına seçildi.

BKK çocuk meclisinde Türsen dönemi

BKK Koza Salonu’nda yapılan seçimli genel kurula, BKK Başkanı Semih Pala, BKK Genel Sekreter Yardımcısı Murat Başlar, BKK Gençlik Meclisi Başkanı Buse Kumbara, Çocuk Meclisi üyeleri ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda Divan Kurulu Başkanlığı’na BKK Başkanı Semih Pala, Divan Kurulu üyeliklerine ise Çocuk Meclisi Başkanı Abidin Durmuş ve Çocuk Meclisi üyesi Onur Birkiye seçildi.

BKK Başkanı Semih Pala, Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi’nin seçimli genel kurulunun ardından Çocuk Meclisi’nin genel kurulunu da sisteme uygun şekilde yaptıklarını söyledi. BKK Çocuk Meclisi Başkanı Abidin Durmuş, çalışmaları her zaman ‘ben’ değil, ‘biz’ diyerek yapmayı öğrendiklerini söylerken, çocukların uzun senelere dayanan arkadaşlıkları edinmesini tavsiye etti. 

BKK Çocuk Meclisi Başkanı Nursema Türsen, 5 senedir Çocuk Meclisi’nde gönüllü olarak görev aldığını belirtti. Türsen, kendilerine bu fırsatı veren BKK Başkanı Semih Pala’ya teşekkür ederken, Bursa Kent Konseyi’nin bir aile ortamı sağladığını ve çocuklar içi faydalı çalışmalar yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X