BKK Engelli Meclisi anneleri unutmadı

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Anneler Günü dolayısıyla Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Muradiye Salonu’nda kahvaltı programı düzenledi.

BKK Engelli Meclisi anneleri unutmadı

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, hayattaki en önemli varlığımız olan annelerimizi hatırlamak adına programın düzenlendiğini söyledi.

Tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Hasan Çepni, söylenen tüm güzel sözlerin anne hakkını ödemeye yetmeyeceğini ifade etti.

Hayatlarının en güzel dönemlerini evlatlarını yetiştirmek için harcayan annelerin evlatları için önce bedenlerini sonra da yaşamlarını siper ettiğini dile getiren Çepni, “Bunların karşılığında sembolik olarak ‘Anneler Günü kutlu olsun’ demek doğru değil. Bizler her zaman annemizi hatırlamalıyız. Peygamberimizin dediği gibi ‘Cennet anaların ayakları altındadır’. Ulaşılabilecek en üst noktanın annelere ait olduğunu ifade etmiştir. Anneler bizim en değerli varlıklarımızdır. Kıymetini bilmeliyiz. Şairin dediği gibi, ‘Anne başa taç imiş, her derde deva imiş, bir evlat pir olsa da anneye muhtaç imiş” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X