BKK kentlilik bilincini konuşacak

Bursa Kent Konseyi (BKK), Hasan Çepni başkanlığındaki ilk yürütme kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

BKK kentlilik bilincini konuşacak

Toplantıya, Genel Sekreter Enes Battal Keskin, Şuayip Toprak, Necati Şahin, Lütfi Taşçı, Cemil Tekin, Fahrettin Bozkurt, Arif Çelenk, Mecbure Altun, Hasan Vanlıoğlu, Rıdvan Çiçek, Recep Yıldırım, Şerif Akgün, Ali Kamil Goral, Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık, Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez ve Gençlik Meclisi Başkanı Buse Kumbara katıldı.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, yeni dönemde de Bursa’nın gündeminde olan konuları masaya yatıracaklarını ve tarafları bir araya getireceklerini ifade etti. 

Çepni, “Bursa Kent Konseyi yine Bursa’nın ve ülkenin gündeminde olan konuların konuşulacağı ortamları hazırlayacaktır. Kurum ve kuruluşları, sivil, meslek ve resmi toplum kuruluşları, dernekleri, sendikaları, vakıfları bir araya getirecektir. Yeni dönemde Bursa’da kentlilik bilincini, örnek kent ve örnek kentli kavramlarını masaya yatıracağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X