BKK Kütahyalı kadınları ağırladı

Bursa Kent Konseyi (BKK) Kadın Meclisi, Kütahya Gediz Kent Konseyi Kadın Meclisi’ni ağırlayarak tecrübe paylaşımında bulundu.

BKK Kütahyalı kadınları ağırladı

BKK ofislerinde gerçekleşen ziyarette, BKK Başkanı Semih Pala, BKK Başkan Yardımcıları Lütfi Taşcı ve M. Necati Şahin, BKK Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık, Gediz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Naciye Akbaş ile kadın meclislerinin üyeleri hazır bulundu.

Gediz Kent Konseyi üyelerini Bursa’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen BKK Başkanı Semih Pala, kent konseyleri arasındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti. Türkiye’nin her şehrinde kent konseylerinin kurulmasını arzuladıklarını belirten Pala, hem kendilerini ziyaret eden ve hem de davet edildikleri yerlere giderek tecrübelerini paylaştıklarını ifade etti. 

BKK Kadın Meclisi Kadriye Sarıbıyık ise yaptıkları faaliyetler hakkında konuklara detaylı bilgi verdi. 

Kadınların toplumda hak ettikleri yere gelebilmesi için proje ürettiklerini, sıkıntıları konuşarak çözümler ürettiklerini, yerel yönetimlerle görüşerek meseleleri aktardıklarını anlatan Sarıbıyık, kadınlara yönelik eğitim programları düzenlediklerini söyledi. Ziyaretin sonunda Gediz’den gelen konuklara, BKK’yi anlatan set hediye edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X