BKSTV’de yeni dönem

Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) 30. olağan genel kurul toplantısı, Hilton Bursa Convention Center & Spa’da gerçekleştirildi.

BKSTV’de yeni dönem

BKSTV Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Durmaz Yılbirlik, toplantıda yaptığı konuşmada, kültür ve sanatın, köklü kültürel değerleri geleceğe aktarmaya olanak sunduğunu ifade etti.

 Sanatla uğraşmanın kişiye kendisini iyi hissettirdiğini belirterek, “Sanatın bir formülü olmadığı gibi belirli bir kalıba da sokulamıyor. Bu durum da kişilerde özgür düşünmeyi, farklı eserler oluşturmayı sağlıyor ve insanı robotlaşmaktan kurtarıyor” dedi.

Vakıf tarafından düzenlenen etkinliklerde şehir merkezine uzak bölgelerde yaşayan çocukları ve gençleri tiyatro ve sanat atölyeleriyle buluşturarak dünyaya bakışlarını değiştirmeyi, kadınların ise üretimde etkin olarak var olmalarına yardımcı olmayı hedeflediklerini anlatan Yılbirlik, “Amacımız yapmış olduğumuz her işte toplumumuzun değerleri doğrultusunda kültür birliği oluşturmak” dedi.

Yeni dönemde BKSTV Yönetim Kurulu’nda Fatma Durmaz Yılbirlik, Mehmet H. Erbak, Ahmet Ö. Erdönmez, Bülent Parlamış, Kenan Kibar, Kerem Gencer ve Pınar Taşdelen Engin yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X