BM, BUTGEM’i örnek gösterdi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) çatısı altında faaliyet gösteren Bursa Tasarım ve Teknoloji Geliştirme Merkezi (BUTGEM), Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Programı’nın (UNDP) ‘2015 İnsani Gelişme Raporu’nda örnek kurum olarak gösterildi.

BM, BUTGEM’i örnek gösterdi

BTSO’dan yapılan açıklamaya göre, BUTGEM, UNDP tarafından yayınlanan 2015 İnsani Gelişme Raporu’nda yer aldı. ‘Çalışma’ kavramının ele alındığı raporda, BUTGEM’in genel amacı, hedefleri ve eğitim programlarıyla ilgili bilgilere yer verildi.

BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, konuyla ilgili değerlendirmesinde, BUTGEM’in raporda yer almasının Türkiye ve Bursa için gurur verici olduğunu belirtti. 

BUTGEM’in dünya çapında bir mükemmeliyet merkezi haline geldiğine işaret eden Topuk, ‘İş dünyasının nitelikli iş gücüne katkı sunan BUTGEM’i artık dünya kabul ediyor ve birçok ülke, artık BUTGEM’i örnek alıyor. Bu, hem Bursa, hem de ülkemiz için iftihar edilecek bir durum. Bu başarı, tüm Bursa iş dünyasının başarısıdır’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X