BM’den ‘Bahoz Erdal’ açıklaması

Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Özel Temsilcisi Steffan de Mistura, terör örgütü PKK’nın elebaşlarından “Bahoz Erdal” kod adlı Fehman Hüseyin’in öldürüldüğü iddiasıyla ilgili açıklamada bulundu.

BM’den ‘Bahoz Erdal’ açıklaması

Gazetecilerin Bahoz Erdal kod adlı teröristle ilgili sorusunu yanıtlayan BM Suriye Özel Temsilcisi De Mistura, “Bu konuda bilgim yok. İlk defa duyuyorum. Bunu bana haberverdiğiniz için teşekkür ederim. Böylece bu konuyu araştırmış olacağım” dedi.

ERDOĞAN: BİZE ULAŞAN BİLGİLER DE BU YÖNDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polonya’daki NATO zirvesinden dönerken,Anadolu Ajansı’nın öldürüldüğüne ilişkin haber geçtiği Bahoz Erdal ile ilgili “Bu yöndeki haberlerin teyidine yönelik çalışmalar halen devam ediyor” demişti.

Erdoğan, “PKK’nın elebaşlarından Bahoz Erdal’ın öldürüldüğü iddiası var. Size ulaşan daha fazla bir bilgi var mı?” sorusuna, “Bize ulaşan bilgiler de bu yönde. Suriyetarafında, 14 kişilik bir ekiple birlikteyken öldürüldüğü biçiminde bilgiler söz konusu. Bu yöndeki haberlerin teyidine yönelik çalışmalar halen devam ediyor” demişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X