Böcekler yiyeceğine birine ‘can’ versin

Ünlü model Deniz Akkaya, bir üniversite tarafından düzenlenen bilinçlendirme sohbetinde organ bağışına ilginç örneklerle dikkat çekti.

Böcekler yiyeceğine birine ‘can’ versin

Organ Nakilleri Bilinçlendirme ve Geliştirme Derneği, çocukluk dönemi organ nakillerinin önemine dikkat çekmek için ‘İyilik Bebekleri’ isimli bir projeye imza attı. Organ nakli bekleyen çocuklar için 41 ünlü ismin destek verdiği proje kapsamında Deniz Akkaya da tasarladığı bir bebekle organizasyona katıldı. 

Akkaya önceki gün bir üniversitenin düzenlediği bilinçlendirme sohbetine konuk olarak konunun önemine dikkat çekti. 

BEN DE ORGANLARIMI VERECEĞİM

Organ bağışı konusundaki fikir ayrılıklarına değişik bir bakış açısı getiren Deniz Akkaya, sözleriyle gündem yarattı. İlgi gören toplantıda Akkaya, ‘Eskiden firavunlar malıyla mülküyle gömülür, onları sonra kullanabileceğini zannederdi. Biz de organlarımızı alıp kullanacağız zannediyoruz. Yok böyle bir şey; böcekler yiyor bildiğiniz. Böcekler yiyeceğine ihtiyacı olan kişilere can versin. Ben böyle yapacağım’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X