Bodrum sahilleri ve plajları cıvıl cıvıl

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tatilini geçiren yerli ve yabancı turistler, aşırı sıcakların da etkisiyle özellikle sahil ve plajlara akın etti. Deniz sporlarının yanı sıra mavi turlara çıkan turistler, çeşitli etkinliklerle tatilin tadını çıkardı.

Bodrum sahilleri ve plajları cıvıl cıvıl

Ramazan Bayramı’nın ardından Bodrum’da başlayan hareketlilik hız kesmedi. Turistik tesislerde doluluk oranının yüzde 100’lere ulaştığı kentte; hava sıcaklığı 40, deniz suyu sıcaklığının 22 dereceye ulaşmasıyla birlikte özellikle sahil ve plajlarda adım atacak yer kalmadı.

Su sporları yaparak tenis oynayanların yanı sıra beach clublardan yükselen müziklerin eşliğinde denizde dans eden tatilciler, doyasıya eğlendi. Bazı tatilciler, aşırı sıcaktan bunalan köpeklerini serinlemesi için denize soktu. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren yerli ve yabancı turistler, tatillerini ölümsüzleştirdi.

​İranlı ve Suudi Arabistanlı turistlerin de tercih ettiği kentlerin başında gelen Bodrum’da, Danimarkalı ve Fransız turistler de tatilin tadını çıkarıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X