Bodrumspor Lige Kilitlendi

Ziraat Türkiye Kupası’na ikinci turda Menemen Belediyespor mağlubiyeti ile veda eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da kulüp başkanı Rıza Karakaya hedef…

Bodrumspor Lige Kilitlendi

Ziraat Türkiye Kupası’na ikinci turda Menemen Belediyespor mağlubiyeti ile veda eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da kulüp başkanı Rıza Karakaya hedeflerinin lig olduğunu ve lige çok önem verdiklerini söyledi. Başkan Karakaya, Pazar günü oynanacak B.B. Bodrumspor – Kemerspor 2003 maçına hazırlanan takımın antrenmanını izlerken yaptığı açıklamada herkesin bayramını kutlayarak şunları söyledi; “Ben öncelikle sel felaketinden dolayı zarar gören herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah böyle üzücü şeyler bir daha Bodrum’umuz da yaşanmaz. Herkese tekrar geçmiş olsun. Menemen maçı içinde biz komple ilk 11’de değişik oyuncularımızı denemek istedi teknik heyetimiz. Bununda sebebi lige çok önem veriyoruz ve ligin sonuna kadar hedefimizi kovalamak istiyoruz. Bunun içinde oynamayan oyuncularımızı görmek istediler. Saygı duyduk, kupayı tercih etmeyelim tek kulvarda yarışalım denildi çünkü ilk yılımız bu sene, bu sene bizim için önemli olan ligi iyi yerlerde bitirebilmek. Pazar günü dört galibiyeti bir beraberliği olan Kemerspor geliyor. Çok iyi bir takım, bizim içinde çok önemli bir maç. Sakarya’yı buradan şanssız bir şekilde elimizden kaçırdık ama bu maçı alıp tekrar üst taraflara tutunup hedefimize doğru devam edeceğiz. Ben Pazar günü bütün Bodrumluları maça bekliyorum. İnşallah bizde onları güzel bir sonuçla sevindireceğiz” B.B. Bodrumspor ile Kemerspor 2003 oynayacağı maç Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda saat 16:00’da başlayacak. Karşılaşmayı Manisa bölgesi hakemlerinden Emre Abar, Harun Öztekin ve Hakan Yavuz yönetecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X