Boğazı kesilerek öldürülmüştü, sebebi belli oldu

Kocaeli’de dün boğazı kesilerek öldürülen kadının katil zanlısı yakalandı. Cinayeti itiraf eden zanlı, yasak aşk teklifi reddedildiği için bu cinayeti işlemiş.

Boğazı kesilerek öldürülmüştü, sebebi belli oldu

Kocaeli’nin Gölcük ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi’nde dün sabah boğazı kesilerek vahşi bir şekilde öldürülen Hacer Çetindağ’ın katil zanlısı yakalandı. Alınan bilgiye göre, cinayete ilişkin çalışma başlatan polis ekipleri şüphelendikleri Erdal K. isimli şahsı gözaltına aldı.

​Gözaltına alınan Erdal K., sorgusunda olayı tüm çıplaklığıyla itiraf etti. Erdal K.’nın ifadesinde evli olan Hacer Çetindağ’la tek taraflı olarak duygusal bağ kurduğunu ve Çetindağ’ın kendisinin teklifini kabul etmemesi üzerine yanında getirdiği bıçakla boğazını kestiğini itiraf ettiği iddia edildi.

 

Erdal K.’nın cinayet silahı olarak kullandığı bıçağı da bulan polis ekipleri, zanlıyı işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanması talebiyle Gölcük Adliyesi’ne sevk etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X