Boksa destek unutulmadı

15 Temmuz Şehitleri Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda iz bırakan isimlere plaket verildi.

Boksa destek unutulmadı

RECAİ UYSAL

Boks İl Temsilcisi İsmet Terzi, Bursa’da yapılan 15 Temmuz Şehitleri Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’na katkıda bulunanları dün bi,r araya getirdi. Bursa’nın 8 sporcuyla katıldığı ve 6 madalya almayı başardığı organizasyonda başarılı olanlar ile organizasyona destek verenlere Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda plaket verildi. Törene Büyükşehir Belediye Başkan vekili Abdülkadir Karlık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Büyükşehir Belediyespor Boks Koordinatörü Kazım Aydın ve kulüp temsilcileri katıldı.

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU ÇIKAR

İl Temsilcisi Terzi, “Şampiyonada görev alan arkadaşlarımızı onurlandırmak istedik. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin de Bursa olarak boks altyapısında güçlü illerden biri olduklarını belirterek, “Son yıllarda yapılan çalışmalarla Bursa’da boks zirveye çıkmaya başladı. Ekip ruhuyla çalışılırsa Bursa’dan olimpiyat şampiyonu çıkacağına inanıyorum” dedi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Abdülkadiur Karlık ise “İlklerin şehri Bursa’da boksta da ilkleri yaşamak istiyoruz. Milli takımın iskeletini ilerleyen dönemde Bursa’nın oluşturacağına inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X