Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Belediye Başkanı olarak biraz daha işimiz kaldı ve bu işi bitirmek için görevimin başında var gücümle Bolu içi…

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Belediye Başkanı olarak biraz daha işimiz kaldı ve bu işi bitirmek için görevimin başında var gücümle Bolu için çalışmaya devam edeceğim” dedi. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da görev yapan basın mensupları ve köşe yazarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanı olarak göreve geldiğim gün aklımda Bolu ile ilgili bir resim vardı. Bu güne kadar Allah’a şükür bu resmin yüzde 70’ini tamamladım. Çok az bir kısmı kaldı ve ben bunu da tamamlamadan bu görevi bırakmak istemiyorum. Bazıları yaptığımız işlerin sadece makyaj kısmına bakıyor ama benim için önemli olan sistemdir. Mesela bir yol açmışızdır, yol genişletmişizdir ama çukurludur, asfalt değildir. Bunun acelesi yok çünkü o yolu herkes asfaltlar önemli olan o yolu açabilmek. Yani kısacası bir sistem oturmak için uğraşıyoruz biz. O sistem oturduktan sonra makyajını, güzelleştirmesini herkes yapar. Bu sebeple Belediye Başkanı olarak biraz daha işimiz kaldı ve bu işi bitirmek için görevimin başında var gücümle Bolu için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X