Bolu Valisi Aydın Baruş, Özel Öğrencilerle Buluştu

Bolu Valisi Aydın Baruş, Emine-Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne giderek özel öğrencilerle bir araya geldi. Emine- Mehmet Baysal Özel…

Bolu Valisi Aydın Baruş, Özel Öğrencilerle Buluştu

Bolu Valisi Aydın Baruş, Emine-Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne giderek özel öğrencilerle bir araya geldi. Emine- Mehmet Baysal Özel Eğitim Uygulama Merkezi önünde Okul Müdürü Murat Bulut, öğretmenler ve çocuklar tarafından karşılanan Vali Baruş, Okul Müdürü Murat Bulut’tan okuldaki öğrencilerin durumları hakkında bilgiler aldı. İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ‘nun da hazır bulunduğu ziyarette, sınıflarda eğitim gören çocuklarla yakından ilgilenen Vali Baruş, çocukların eğitim öncesi ve sonrası durumları hakkında velilerle de konuşarak sohbet etti. Spor ve Fiziksel Etkinlik Salonu’nda incelemelerde bulunduktan sonra öğretmenlerle bir araya gelen Vali Baruş, çalışmalarında başarılar dileyerek okuldan ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X