Bölükbaşı’ndan Olay TV’ye bomba açıklamalar

Başkan Bölükbaşı, genç yıldızın menajeriyle görüştüğünü açıkladı.

Bölükbaşı’ndan Olay TV’ye bomba açıklamalar

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Olay TV’nin canlı yayınında çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Ozan Tufan’ın takımdan ayrılmak istediğini belirten Bölükbaşı, ‘Ozan Tufan’ın menajeriyle dün görüştük. Satmayacağımı söyledim. Onlar gitmek istediklerini söyledi. Ozan’la da konuştum. Teklif getiriyorlar ama ben geri çeviriyorum. İstediğim için gelmiyor, onlar diretiyor ben geri çeviriyorum. Ozan’ın bir sezon daha kalmasını istiyorum. Serdar’ın iyileştirmesini yaptık kafası rahatladı. Harun’da da iyileştirme yaptık. Birkaç oyuncumuzla daha görüşüp iyileştirme yapacağız. Sözleşmelerini uzatacağız. Ama bazen öyle şeyler geliyor ki kalıyoruz’ dedi.

4 oyuncu daha alacağız

Başkan Bölükbaşı, kadroya 4 takviye yapacaklarını söyledi. Önünümüzdeki hafta içinde bu transferleri bitireceklerini belirten Bölükbaşı ‘Bia’nın kulübünden şu anda haber bekliyoruz. Oyuncuyla anlaştık ancak, kulübünden izin alması gerekiyor. Bonservisini bitirmesini bekliyoruz. Bugün yada yarın haber gelecek. Bia dışında da transferlerimiz olacak. 4 isim alacağız. Önümüzdeki hafta bu işler biter diye düşünüyorum’ dedi.

Oyuncuların kafalarını karıştırıyorlar

Takımdan ayrılmak istediğini belirten Volkan Şen için de konuşan Recep Bölükbaşı şunları söyledi: ‘Oyuncularımızı satmayacağımızı söyledim ama bizim dışımızda gelişen olaylara engel olamıyorsunuz. Biz gerçekten gereğini fazlasıyla yapıyoruz. Ama maalesef bizim dışımızda etkenler var. Bizimle alakalı değil. Satmamayı düşünüyoruz. Geçen sezonki hocamız oyuncuların kafasını karıştırıyor. Volkan’a şu anda resmi teklif yok. Ama alttan alttan kaşıyorlar. 31 Ağustos’a kadar bekleyeceğiz. Değerinin altında kimseyi satmayız. Volkan, gelip özür dilerse kapımız açık.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X