Bomba gibi döneceğiz

Ertuğrul Hoca ‘Kamp bitimine kadar sistemini oturtmuş, oyuncu planlamasıyla ilgili işlerini halletmiş bir takım olarak Bursa’ya dönmek istiyoruz’ dedi.

Bomba gibi döneceğiz

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Almanya’da iyi bir kamp dönemi geçirip Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçına hazır çıkmak istediklerini söyledi. Olay Spor’a konuşan Sağlam, ‘İlk dönem yoğun geçti. Fiziksel olarak yüklendik oyuncularımıza. Hazırlık maçı bilerek yapmadık, çünkü dengeyi sağlamak istedik. Bu dönemİ hazırlık maçlarıyla destekleyeceğiz. Taktiksel anlamda sistemi oturtmaya çalışacağız. Kamp bitimine kadar sistemini oturtmuş, oyuncu planlamasıyla ilgili işlerini halletmiş bir takım olarak Bursa’ya dönmek istiyoruz’ diye konuştu.

BAKAMBU KONUSU

Cedric Bakambu hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak konuşan Ertuğrul Hoca şunları söyledi: ‘Bakambu’ya ciddi teklifler var. Ben samimi olarak şunu söylemek istiyorum; Hiçbir oyuncunun ayrılmasını istemiyorum. Ancak transfer acayip bir iş. Ummadık yerden iyi paralara teklifler gelebiliyor. Kulübün menfaati ön plandadır her zaman. Bursaspor mefaatine olacak herşeyi yaparız. Bu oyuncu göndereceğiz şeklinde yorumlanmasın. Kadromuza katacağımız isimler için de bu şekilde’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X