‘Bomba gibi geliyoruz’

Ekranların sempatik oyuncusu Fatma Toptaş’la Bursalı senarist Aslı Zengin, PodyumPark Krokodil Bar’da bir araya gelip 2016’daki projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

‘Bomba gibi geliyoruz’

FIRAT TORAMAN

 

Özel hayatlarında iki sıkı dost olan Fatma Toptaş’la Bursalı senarist Aslı Zengin, Krokodil Bar’da hasret giderdi. Yalnızca Olay Çekirge’nin görüntülediği buluşmada yakın dostuyla yapacağı çalışmalar hakkında sohbet eden Toptaş, ‘2016’da iki yeni projem var. Biri görüşmeleri devam eden bir dizi, diğeri de tiyatro oyunu. Oyunumuzun provaları sürüyor. Ocak ayının ikinci yarısı sahnedeyim’ dedi. 

‘ROMANTİK KOMEDİ 3’ YOLDA

Bir çok başarılı dizinin yanı sıra ‘Romantik Komedi’ serisi filmlerine imza atan senarist Asıl Zengin de yeni çalışmalardan bahsetti. Senaryosunu yazdığı ve bir süredir bekleyen ‘Romantik Komedi 3’ filminin 2016’da çekileceğini müjdeleyen Zengin, ‘Oyuncu kadrosunda bir değişiklik olup olmayacağı konusunda netlik yok. Ama aksilik çıkmazsa film çekilecek’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X