Bomba itiraf: Hoşlanıyorum…

Survivor’da elenen isimler belli olurken geceye Afroditi Skafida’nın itirafı damga vurdu. Survivor 2019’da Afroditi yaptığı bu itirafla herkesi şaşırttı.

Bomba itiraf: Hoşlanıyorum…

Survivor’da bir elem heyecanı daha yaşandı. Survivor’da ayrıca günü en dikkat çeken olaylarından biri Atakan ile Katerina Dalaka arasındaki yakınlaşması oldu. Türk takımında kızlar son bölümde, kendi aralarında bu yakınlaşmayı konuştu.

Ama asıl bomba Survivor Afroditi Skafida’nın itirafıydı. Türkiye Yunanistan’ın 34. bölümünde Afroditi, karşı takımda birinden hoşlandığını itiraf etti.
 

afroditi2_16_9_1553666744

Afroditi yaptığı açıklamada “Ona bir şey belli etmedim fakat takımın en yakışıklı yarışmacısı olduğunu düşünüyorum”

Ä°lgili resim

SURVİVOR AFRODİTİ KİMDİR?

Atina’da yaşamını sürdüren Afroditi Skafida, 36 yaşında. Daha önce iki kez Olimpiyat Oyunları’na katılan ve sırık atlamada birçok madalyası bulunan Afroditi Skafida, profesyönel olarak antrenörlük yapıyor. Kendini dinamik ve doğal bir kadın olarak tanımlayan Afroditi Skafida, yarışmada olduğu süre içinde onu hiçbir şey korkutamayacağını düşünüyor.

Afroditi Skafida ile ilgili görsel sonucu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X