Bombalar patlıyor

Başkan Ali Ay, Asamoah Gyan ve Alex Song’la görüştüklerini ilk kez açıkladı. ‘Biz kendilerini istiyoruz. Onlar da isterse neden olmasın?’ diyen Başkan Ay, ‘Projelerimiz var ve onlara güveniyorum. Güray Vural da büyük ihtimalle olacak gibi. Bassong’u çilek

Bombalar patlıyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın Divan Kurulu toplantısında ipuçlarını verdiği flaş transferleri bu kez açıkladı. ‘Santrafora bir çilek düşünüyoruz. 6 numaraya alacağımız isim de çilek olabilir’ diye Başkan Ali Ay ‘Biri Asamoah Gyan diğeri de Alex Song. Kaliteleri anlatmaya gerek yok. Biz kendilerini istiyoruz. Onlar da bizi isterse neden olmasın?. Projelerimiz var ve bu projelere güveniyorum. Bu yüzden bu riski alıyorum. İyi bir kadro kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’ diye konuştu.

GÜRAY DA OLACAK

Kayserisporlu Güray Vural’la ilgili temasların devam ettiğini ifade eden Başkan Ay ‘Güray’la geçen sezon devre arasında da ilgilenmiştik. Bazı nedenlerden dolayı alamadık. Kendisi gelmek istiyor. Güray büyük ihtimalle olacak gibi. Daha önce de söylediğim gibi 2 tane stoper alacağız. Bassong’u çilekten saymıyorum. Bir de sağ bek aldık ama imza atmadan bir şey söylemek istemiyorum’ dedi.

PAUL LE GUEN GELİYOR

Robert Prosinecki’nin ardından gündeme Fransız teknik adam Paul Le Guen’le görüşmelerin devam ettiğini ifade eden Başkan Ali Ay ‘İmza atmadan kesin konuşmak istemiyorum. Büyük ihtimalle olacağını düşünüyorum’ ifadelerini kullandı. Bu arada Paul Le Guen’in yarın ve cumartesi günü Bursa’ya geleceği öğrenildi. 53 yaşındaki teknik adamın bu görüşmede son detayların masaya yatırılacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X