Bombalı Araç İhbarı Polisi Alarma Geçirdi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, bomba yüklü bir aracın ilçeye geleceği yönündeki ihbar üzerine polis alarma geçti. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da…

Bombalı Araç İhbarı Polisi Alarma Geçirdi

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, bomba yüklü bir aracın ilçeye geleceği yönündeki ihbar üzerine polis alarma geçti. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan bomba yüklü 34 FY 9035 plakalı otomobilin Çorlu ilçesine geleceği yönünde ihbar alan polis ekipleri harekete geçti. Aracın Çerkezköy yolundan ilçeye girdiğini plaka takip sisteminden belirleyen polis ekipleri, S.E. idaresindeki otomobili Tekirdağ yolu üzerinde durdurdu. Yol ise araç trafiğine kapatıldı. Araçtan inen sürücü S.E., araçta bir şey olmadığını ve kendisinin gümrükçü olduğunu söyledi. Bunun üzerine araç içinde arama yapan polis, herhangi bir suç unsuruna rastlamadı. Daha sonra araç ve sürücüsü S.E., İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek inceleme başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X