Bonkör Demet

Cimriliğiyle tanınan Demet Akalın, Bodrum’daki sezonun son konserinde hayranlarına kendi kullandığı eşyaları hediye etti.

Bonkör Demet

Tutumluluğu nedeniyle sık sık magazine konu olan Demet Akalın, yaz boyu sahne aldığı Bodrum’da sezonun son konserinde eşyalarını dağıtarak şaşırttı. 

Mekanın barmenine güneş gözlüklerini veren Akalın, sahnede kullandığı bir başka gözlüğünü ise mekanda doğum gününü kutlayan bir hayranına verdi. Ancak kendisinden bandanasını isteyen birine, ‘Yeni aldım, 800 TL verdim buna…’ yanıtını veren Akalın, kırmak istemediği tatilciye şampanya gönderdi.

BİZİ DOLANDIRANLARI SEYRET BAKAYIM

Öte yandan sezonun son konserini sosyal medya hesabından duyuran Demet Akalın, bir takipçisinin ‘Ee gırtlağa kadar borç. Koca batık tabii. Çalış çalış’ şeklindeki yorumuna fena patladı. Kendisini eleştiren takipçisine cevap veren Akalın, ‘Aslında sana küfür ederdim. Zaten sen de onu bekliyorsun, farkındayım. Seyret bakalım, bizi dolandırmak isteyen kaç yıl yiyecek? Boş yere sevindin. Allah senin gibilerden korusun hepimizi’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X