‘Bonservis vererek oyuncu alamayız’

Hasan Parlakay, ‘Bizim önceliğimiz kadromuzdaki oyuncuların taksilerini ödeme. Oynayanlara para vermeden transfer yaparsak hiçbir şey anlatamayız’ dedi.

‘Bonservis vererek oyuncu alamayız’

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay, dün OLAY FM’de katıldığı Spor Saati programında, devre arası transfer dönemi ve takımdan ayrılacak isimlerle için ipuçları verdi. Faydanalamadıkları için oyuncular için çalışmaların yapıldığını belirten Parlakay ‘Gitmesi gereken futbolcularla ilgili çalışmayı yaptık. Hocayla bir toplantı daha gerçekleştireceğiz. Ancak hiçbir oyuncumuza tebligat yapılmadı. Son kararı hoca verecek. Rapor bekliyoruz.’ dedi. Bursaspor’un mali yapısının bonservis vererek oyuncu alabilecek düzeyde olmadığını ifade eden Parlakay şöyle konuştu: 

NE OLUR BİLEMEM

‘Biz önceliği kadromuzdaki oyuncuların taksiklerini ödemeye verdik. İçerde oynayan futbolcuya para vermeden transfer yaparsak hiçbir şey anlatamayız. Onlara mahçup oluruz. Araştırmalarımız tabii ki var. Bu sırada boş durmuyoruz. Hakkında transfer haberleri çıkan oyuncularımız mevcut. Bizim için değerli olan hiçbir oyuncuyu takasta kullanmayı düşünmüyoruz. Bu konuda politik konuşmak zorundayız. ‘Satarız’ da diyemem, ‘satmayız’ da diyemem.’

HERKESİN EL ATMASI LAZIM

Stadyumun isim hakkıyla ilgili de konuşan Hasan Parlakay ‘Konuşulan firmalar var. Ancak şuan hepsi taslak aşamasında. Çark nasıl dönüyor. Başkan sürekli gidip geliyor her yere. Görüşmeler yapıyoruz. Başkan gerekli açıklamaları yapar. Biz de farkındayız, insanlara mali durumdan iğreti geldiğinin. Ancak tablo bu. İnsanlar gemiyi nasıl limana yanaştırdığına bakar. Bu gemi bütün camianın. Herkesin el atması gerekiyor.’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X