Bor Devlet Hastanesi İnşaatı Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bor Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Çelik, Bor’a yapılan yeni devlet hastanesinin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Tahminen…

Bor Devlet Hastanesi İnşaatı Hız Kesmeden Devam Ediyor

Bor Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Çelik, Bor’a yapılan yeni devlet hastanesinin inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. Tahminen hastanenin 2016 yılında tamamlanacağını ifade eden Çelik; “Yapımı devam eden ilçe devlet hastanesi inşaatının 2016 yılının Haziran ayı gibi bitirilmesi tahmin ediliyor. Şuanda hastane inşaatımızın kaba inşaatı bitmek üzere, iç dizayn düzenlemeleriyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Hastane inşaatımızda hiçbir aksama bulunmuyor. Hastanemiz bittiği zaman ilçemize rahat bir nefes aldıracak. Bu hastanemiz 100 yataklı bir hastane, merkezi ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri de bulunacak. Hastanenin Bor ilçesinin ihtiyaçlarına uzun yıllar boyunca cevap verebilmesi için hasta yatak kapasitesinin 150 yatağa kadar çıkarılması mümkün olabilecek, yeni hastane ile birlikte poliklinik sayılarında ve uzman hekim sayısında da artışa gidilecek. En az 500 metrekare üzerine konumlandırılmış yeni bir acil servis de hizmete girecek” diye konuştu. Şuanda mevcut hastanede doktor yönünde bir sıkıntı olmadığını belirten Çelik; “Yaz ayının gelmesi ile tatilcilerde ilimize ve ilçemize geldi. Bu nedenle çok yoğun bir hastamız var. Ameliyathanemiz, servislerimiz ve polikliniklerimiz tüm hızıyla çalışıyorlar. Bor İlçe Devlet Hastanemizin acil servisinde geçtiğimiz gün sadece acil servisimizde bine yakın hasta tedavi edildi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X