Borçların ertelenmesini bekliyoruz

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, Tarım Kredi Kooperatifleri’nin Başbakan’ın talimatıyla çiftçilerin borçlarını 1 yıl ertelediğini belirterek, çiftçi kuruluşu olan Pankobirlik’ten de aynı şekilde çiftçi borçlarının ertelenmesini beklediklerini s

Borçların ertelenmesini bekliyoruz
AYHAN FİDAN

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, Karacabey’de çiftçilerin 700 milyon TL civarında borçlarının olduğu kaydetti.

Erdem, “Başbakan’ın talimatıyla Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilerin borçlarını 1 yıl erteledi. Bu da bizi çok memnun etti. Çiftçi kuruluşu olan Pankobirlik’in de aynı şekilde çiftçilerimizin borçlarını ertelemesini bekliyoruz. Pankobirlik’in bu zor süreçte yapacağı erteleme, çiftçiler olarak bizi mutlu edecek” dedi.

EKSİKLER GİDERİLECEK…

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, ayrıca her yıl köylerin makine ve ekipman eksiklerinin tespit edilerek, temin edeceklerini söyledi.

Erdem,” Şahinköy, Kulakpınar ve Çarık köylerine salça makinesi verdik. Yine Karacabey Ziraat Odası olarak, Canbaz köyüne merdane makinesi hediye ettik” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X