Börek kursu açtılar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na atanan Ayşe Gürcan’ın, ‘Bir müslüman kadının börek yapmasını bilmemesi halinde ailenin dağılabileceği’ şeklindeki açıklamasına tepki gösteren Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği börek kursu açtı.

Börek kursu açtılar

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mustafa Köse, “Aile kavramının yozlaştırıldığı, Türk milletinin özenle korumaya çalıştığı aile birliğinin tahrip edildiği günümüzde sayın Bakanın çıkışı son derece mühimdir” dedi.

Bakanın tespitinin ardından ‘börek kursu’ açarak ‘ailenin korunmasına katkı sağlamak istediklerini belirten Köse, “Burada önemli bir sorunumuz var. Börek sade mi, patatesli mi, kıymalı mı, yoksa peynirli mi olursa ailenin dağılmasının daha kolay önüne geçilebilir? Sayın Bakanın ileri ki dönemde bununla ilgili detaylı bir açıklama yapacağını umut ediyoruz. Ama memurlar olarak beklentimiz sade ve küçük böreklerin aileyi koruduğunu ilan etmesidir. Çünkü biz memurlar toplu sözleşmede verilen zamlarla böreğin içini dolduramıyor, büyüğüne de yetecek un parası bulamıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X