Börekçide kurşun yağdırmışlardı! Yeni detaylar ortaya çıktı

İstanbul Kâğıthane’de börekçide çıkan silahlı çatışmaya ilişkin 3 tutuklu sanığın yargılandığı davada dinlenen müşteki H.M.Y. (17) “Beni kimin vurduğunu bilmiyorum. İki kişide silah olduğunu kesin biliyorum, çünkü aralarında kalmıştım” dedi.

Börekçide kurşun yağdırmışlardı! Yeni detaylar ortaya çıktı

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Fuatcan Yıldırır ve Tuncay Baysal getirildi. Tutuklu sanık Kaan Yazıcı ise duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Duruşmada taraf avukatları ve tanıklar hazır bulundu.

“BENİ KİMİN VURDUĞUNU BİLMİYORUM”

Silahlı çatışmada yaralanan 17 yaşındaki mağdur H.M.Y., başka bir odada, psikolog gözetiminde SEGBİS aracılığı ile dinlendi. Sanıklardan şikayetçi olduğunu, ancak davaya katılmak istemediğini söyleyen mağdur H.M.Y., “Sanıkları tanımıyorum. Kafede oturduğum sırada beyaz bir araba geldi. İki grup arasında münakaşa oldu. Tartışma yaşanan yere bakmamaya çalışıyordum, olay bana sıçramasın diye. Zaten vurulduğumu başta anlamamıştım. Beni kimin vurduğunu da bilmiyorum. Kaan Yazıcı, çatışma içindeydi. Kafenin içindeki kişiyle çatışıyordu, ben de ortalarındaydım. Kurşunun kimden geldiğini hakkında bir fikrim yok. Kapının önünden ateş eden kişiyi dışarıda tartışanlar arasında görmedim. O başka bir kişiyle tartışıyordu. Tartıştığı kişi kaçtı. Kaan ise dışarıda başkasıyla tartışıyordu. Sesler yükseldi, birden herkes kaçmaya başladı. Ateş sesi duydum. İçeriden ateş eden kişiyi dışarıda görmedim. Kaç kişide silah olduğunu bilmiyorum ama iki kişide silah olduğunu kesin biliyorum çünkü aralarında kalmıştım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X