Borsa’nın halka arzı bu yıl tamamlanacak

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2018 yılı içinde Borsa İstanbul’un halka arzının bitirilmesi talimatını verdiğini söyledi.

Borsa’nın halka arzı bu yıl tamamlanacak

Karadağ, düzenlenen basın toplantısında Borsa İstanbul’un halka arz sürecine ilişkin bilgi verdi. ”Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımızın, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanını kabullerinde bizim halka arz konumuz da gündeme geldi” diyen Karadağ, o görüşmede Cumhurbaşkanının halka arzın 2018 yılı içinde bitirilmesi talimatını verdiğini kaydetti. Bunun üzerine hazırlıkları somut tarihe göre netleştirdiklerini açıklayan Karadağ, ”Yılın ikinci çeyrek finansallarıyla, sene sonuna kadar Borsa İstanbul’un halka arzını tamamlamak istiyoruz. Şu an ki hedefimiz, 2018 yılı ikinci çeyrek finansallarımızla, sene sonuna kadar Borsa İstanbul’un halka arzını tamamlamak” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X