Borusan Gemliklilerle iftarda buluştu

Türkiye’nin güçlü sanayi kuruluşu Borusan, en önemli üretim alanlarından Gemlik’i sosyal, kültürel ve eğitim odaklı yatırımlarıyla desteklemeye devam ediyor. Borusan’ın bu kapsamda her yıl düzenlediği halk iftarı Gemlik İskele Meydanı’nda binlerce kişiyi

Borusan Gemliklilerle iftarda buluştu

CEMAL KIRGIZ 

 

Borusan ve Gemlik Belediyesi işbirliği ile düzenlenen, tüm Gemliklilerin davetli olduğu iftar yemeği büyük ilgi gördü. Beş binden fazla Gemlikliyi buluşturan iftara Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu, Borusan yöneticileri, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz katıldı. 

 

İftardan önce yaptığı konuşmada, Gemlik’in Borusan için önemine vurgu yapan Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Demircioğlu  dostluk ve dayanışma  mesajı verdi. 

Demircioğlu, ‘Bu süreçte birçok Gemlikli bizim çalışma arkadaşımız oldu. Sizlerin desteği ile fabrikalar açtık, yeni yatırımlarla faaliyetlerimizi genişlettik, burada Türkiye’nin en modern limanlarından birini kurduk.40 yıl boyunca işlerimizle burada istihdam ve değer yaratırken, Gemlik’in sosyal kalkınmasına da elimizden geldiği kadar destek verdik. 1976 yılında misafirdik, şimdi kendimizi ev sahibi görüyoruz. Gemlikli çocuklarımızın eğitimlerine yönelik yatırımlar yaptık. Başka sosyal yatırımlarımız oldu. Bunların tümünü, bize sıcak bir yuva olan Gemlik ve desteklerini esirgemeyen Gemlikliler sayesinde başardık. Gemlik ilçemizle aramızda koparılamayacak bir gönül bağı oluştu. Bu bağı sosyal, ekonomik ve kültürel yatırımlarımızla güçlendirmeye devam edeceğiz”’ dedi. 

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da konuşmasında Borusan Holding Kurucu Başkanı Merhum Asım Kocabıyık’a dua isteyerek, geleneksel iftarda Gemlikliler ile bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Borusan Holding Yöneticilerine de teşekkür eden Refik Yılmaz, Asım Kocabıyık Camiinin fiilen hizmete girdiğini, resmi açılışının da kısa sürede yapılacağını belirtti. İftar tasavvuf musikisi konseri ile renklendi.

   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X